Werkervaring stage NestrX

Werkervaring stage NestrX

Voor een periode van tenminste zes maanden is NestrX opzoek naar een HBO student Human Resource Management. De periode van zes maanden is bedoeld als werkervaring stage, alsmede internship. In deze periode word jij ingewerkt als inhouse intercedent. Hierna zal het vak van HR-adviseur jou worden eigen gemaakt. Ook willen wij samen bouwen aan jouw ontwikkeling. Zo kunnen jouw kwaliteiten mee groeien met de organisatie.

Internship

De inwerkperiode tot inhouse intercedent is erop gericht jou kennis te laten maken met onze organisatie, de software- en personeelssystemen en de dagelijkse werkzaamheden. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de telefoon aannemen, zo leer jij onze klanten en de klanten jou al kennen, vragen van uitzendkrachten beantwoorden en intakes afnemen.

Gedurende deze inwerkperiode zal jouw takenpakket worden uitgebreid met administratieve werkzaamheden, werving- en selectie activiteiten, sollicitatiegesprekken voeren en HR gerelateerde vraagstukken beantwoorden.

NestrX

NestrX is een 50- en 65 plussers uitzendbureau. Wij bestaan sinds 2002 en zijn gevestigd in Dordrecht. Als uitzendbureau zijnde richten wij ons op alle branches in de arbeidsmarkt, dit maakt dat jij als inhouse intercedent met diverse klanten te maken krijgt. Wij leveren personeel van de ‘oude stempel’. Niet altijd een 50- of 65 plussers, maar wel volgens het aloude arbeidsethos: accuraat, loyaal en betrouwbaar. Wij zijn opzoek naar een HRM-student met ditzelfde ethos.

Naast uitzenden richt NestrX zich ook op payrolling. In eerste instantie nemen wij met payrolling het arbeidsrisico uit handen van werkgevers. Hiernaast bieden wij flexibiliteit en expertise aan. Onze expertise stopt namelijk niet bij payrolling. Wij zijn namelijk ook het verlengstuk van diverse organisaties, waarbij wij arbeidsrechtelijke, organisatorische en andere vraagstukken aanpakken.

Profielomschrijving

Zoals gezegd zoeken wij een HBO student Human Resource Management voor tenminste zes maanden. Jij bent welkom als huidig student en als net afgestudeerd student. Hierbij is het belangrijk dat jij ook werkt volgens het principe; accuraat, loyaal en betrouwbaar.

Als inhouse intercedent richt jij je met name op de interne procedures. Hierbij wordt een accurate instelling gevraagd waarbij jij sterk bent in het uitwerken van details en procedures.

Interesse

Bij interesse kan jij contact met onze organisatie, contactpersoon Robin van den Oosten. Wij zijn telefonisch te bereiken op 078 – 63 11 430 en per mail via info@NestrX.nl. Wij zijn gevestigd aan de (Albert Cuyp) Singel 315, 3311 HE, Dordrecht.

Comments are closed.

Zo bereikt u ons

Johan de Wittstraat 39
3311 KG Dordrecht

Tel: 078 – 6311430                                                                                          

Mobiel: +316- 15303368

(Na kantoortijden & alleen bij calamiteiten)

E-mail: info@nestrx.nl

Social media

Facebook  Twitter  Linkedin