Opdrachtgever

NestrX is van oudsher gespecialiseerd in 50- en 65- plussers. Ondanks dat onze doelgroep zich heeft verbreed,  leveren wij u nog steeds personeel van ‘de oude stempel’. De mensen die wij selecteren werken volgens het aloude ‘arbeidsethos’: accuraat, loyaal en betrouwbaar. Kortom, werken met NestrX is werken met mensen die graag iets … voor u willen betekenen!

NestrX selecteert voor u de beste medewerkers uit elke beroepsgroep. Van interim-manager tot koffiedame en van klusjesman tot accountant. In tegenstelling tot de meeste uitzendbureaus beperken wij ons niet tot een bepaalde branche of categorie. Ook  iedere 50- en 65-plusser kan in principe bij ons terecht.

Dit wil overigens niet zeggen dat iedereen door NestrX bemiddeld wordt. Integendeel! Zorgvuldige selectie en screening gaan aan het moment van uitzending vooraf. Daarbij wordt vooral gelet op iemands integriteit, motivatie en vakbekwaamheid. Pas als betrokkene aan alle criteria voldoet kan hij of zij zich bij NestrX laten inschrijven als Nestor-eXpert!

NestrX levert kwaliteit en loyaliteit!

Zo bereikt u ons

Johan de Wittstraat 39
3311 KG Dordrecht

Tel: 078 – 6311430                                                                                          

Mobiel: +316- 15303368

(Na kantoortijden & alleen bij calamiteiten)

E-mail: info@nestrx.nl

Social media

Facebook  Twitter  Linkedin