De voordelen van nestrx

NestrX beschikt over een zeer volledige en uitgebreide cv-databank. Met elke ingeschrevene heeft een intakegesprek plaatsgevonden. Hierdoor kunnen wij u snel en nauwgezet voorzien van de juiste medewerker(s).

NestrX ziet zeer goed toe op een zorgvuldige screening van haar kandidaten. U kunt er zeker van zijn dat onze kandidaten integer, loyaal en vakbekwaam zijn.

NestrX besteedt veel aandacht aan uw wensen ten aanzien van personele vraagstukken. Wij geven u een op-maat advies en zijn flexibel als het gaat om het aanbieden van onze diensten, zoals uitzenden, pay-rolling en werving en selectie.

NestrX heeft veel ervaring met personeelsmanagement en het werken met senioren. Ter aanvulling op onze uitzendactiviteiten kunt u ook bij ons terecht met vragen over leeftijdsbewust personeelsbeleid. Tevens bieden wij workshops over generatiemanagement.

Werken met NestrX scheelt u een lange zoektocht naar betrouwbaar en deskundig personeel en u behoudt als bedrijf de flexibiliteit om snel te reageren op conjuncturele ontwikkelingen.

In deze brochure kunt u lezen wat de specifieke regelingen zijn voor het uitzenden van 65-plussers.

Zo bereikt u ons

Johan de Wittstraat 39
3311 KG Dordrecht

Tel: 078 – 6311430                                                                                          

Mobiel: +316- 15303368

(Na kantoortijden & alleen bij calamiteiten)

E-mail: info@nestrx.nl

Social media

Facebook  Twitter  Linkedin